Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

vicces. :D

2009.03.05
Olyan béna vagyok matekból! Most is a számokat nyomkodom és betűk jelennek meg! Idejönnél kicsit korrepetálni? :D


Megérintettem, olyan kemény volt és hatalmas, de erőt vettem magamon és nem kaptam be, hanem lehúzogattam a bőrt róla, majd szopogatni kezdtem az őszi-barackot.

Vágytam rád, kívántalak. Levetkőztem meztelenre és izzadni akartam. Órákig élvezni veled, de le kellett mondanom rólad! Nem voltál bekapcsolva, te hülye szauna!

A legdrogosabb film a Micimackó! Malacka parázik: bélyeg; Füles lassú: fű; Tigris ugrál: speed; Micimackó dülöngél: heroin! Egyértelmű: Róbert Gida a diler!

Én egy marslakó vagyok, amit most fogsz az pedig a péniszem. Én is élvezem ahogy Te, mert látom, hogy tetszik.

UgYeMiLyEnsz*rÉrZéSmIkOrOlYaNüZeNeTeTkApSzAmIcSuPaKiSéSnAgY-bEtŰbŐlÁlLnInCsEnEkBeNnEsZóKöZöKéSnInCsSeMmIéRtElMeDeEzAtE-pRoBlÉmÁdMiAf*széRtKöLtÖtTeDaPéNzEdMoBiLrAbAsZkI?

Bocsánat, de egy nap csak egy emberhez tudok kedves lenni. És ez nem a te napod, SEGGFEJ!

Utolsó amerikai kutatások szerint gyengébb azoknak a szexuális teljesítő képessége, akik jobb kézben tartják a telefont miközben sms-t olvasnak!

Örömmel értesítjük, hogy megnyerte a 100.000 Trabant gumibelső egyikét! Kérjük, hogy hívjon vissza az xxx telefonszámon, hogy kívánja-e átvenni a nyereményét.

A szerelem definiálhatóan amorfizálódott periférikus komplexum, ahol pszeudoindividualisztikus egocentrumban kínálja a 'De jó baszni!' érzést...
Most a világon 630 millió ember alszik, 300 millió eszik, 2.2 szeretkezik! Csak 1 barom olvassa ezt az üzenetet.

Imádom amikor hozzám érsz, mikor a szád a számon érzem, mikor cseppjeim benned áradnak szét. Látom, hogy Te is élvezed, hisz egyre többet akarsz engem!! Tudod ki vagyok?? Johnny! Johnny Walker

ZöLdÖbLöSk*csögöTöRöKöLtÖdÖnZöLdÖbLöSk*csögfÖlÖtTbÖgÖlYrÖpKöDöTt-SkÖpÖtTöDöNhÖrGöTtDöGöLjBöGöLyRöGöTlÖkÖtTk*csögtÖrÖtTbÖgÖlYdÖgLöTtÖdÖnRöHöGöTtHöHöHö

Jó kedv, szép szemek, széles, kacér mosoly, helyes külső, sok tudás� na és most rólad is beszélhetünk�

Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek, de most már elég rólam. Te hogy vagy?

Ne haragudj, de teljesen eláztam az esőben és a te lakásod van a legközelebb. Nem mehetnék fel, hogy megszáríts?

Bocsi, elhagytam a telefonszámom. Nekem adod a tied?

Kérem várjon! Ez egy agyfelfrissítő program. Keresem az agyat... Keresés... Keresés... Keresés... Keresés... Hiba! Az agyat nem találom .Eljárás befejezve.


Kicsiny orrlyukam hamvas tartalmából parányi gombócot formázok, s hajítom feléd, mire te kétségbeesve üvöltöd: Hagyj, elég! A hátsómat fordítom feléd.

A magyar természetgyógyászok szövetsége gratulál Önnek abból az alkalomból, hogy Ön az egyetlen, aki szájrátétellel tudja gyógyítani a fitymaszűkületet.

A telefonoddal szórakozol, ahelyett, hogy előre néznél?

A legjobb TV a nő! Elöl van 2 gomb, hátul a hangszóró, középen a képernyő. Havonta színes adás van, és ha netalán elmarad, akkor valaki baszogatta a készüléket!

A Guinnes Rekordok Könyve szerint az Ön talpa a legkisebb sakktábla a világon! Mert azon csak 1 paraszt fér el!

A nő olyan mint a demoprogram: korlátozott a használati ideje, a legjobb funkciói vannak l

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ve

(do:, 2011.10.29 12:31)

haaaaat v

pont-pont hely:D

(Vikiii^^, 2010.07.06 19:01)

gecii xD de jóó xD

 

 

Profilkép


Utolsó kép


FacebookStatisztika

Online: 1
Összes: 423343
Hónap: 1980
Nap: 94